Bară de tungsten lustruit

Bară de tungsten lustruit
Vorbeste acum
Detalii produs

Bară de tungsten lustruit


Caracteristică

Tungstenul, un element metalic. Număr atomic 74, greutate atomică 183. 84. și densitatea lui {{3}}. 35 g / cm 3. Alb gri sau argintiu, duritate ridicată, punct de topire ridicat, nici o eroziune a aerului la temperatura camerei.

Tungstenul după topire este un metal alb argintiu lucios, punctul de topire este foarte mare, duritatea este foarte mare, presiunea de vapori este foarte mică, rata de evaporare este mică, proprietățile chimice sunt relativ stabile.


cerere

Folosit în principal pentru fabricarea oțelului de aliaje cu filamente și viteze mari, sub presiune foarte dură, folosit și în instrumente optice, instrumente chimice. China are cele mai mari rezerve din tungsten'


Fotografii pentru bara de tungsten și bara de tungsten

99.95% alkaline tungsten rod  (4)

tungsten rod  (8)

WT20 tungsten electrode  (1)


Tungsten Barre lustruite prelucrate de propria noastră fabrică și ar putea fi furnizate cu un preț mai mic și o calitate superioară.


Produsele de wolfram includ: tija de tungsten, bara de wolfram, foaie de wolfram, placă de wolfram, sârmă de tungsten, țeavă de wolfram, tub de tungsten, creuzet de tungsten, barca de tungsten, ținte de wolfram.


Toate produsele de mai sus ar putea fi completate conform cerințelor dumneavoastră.Hot Tags: Bară de tungsten lustruit, China, producători, furnizori, fabrică, companie, stoc, en-gros, produse
Anchetă

You Might Also Like