2 mm Titaniu 6 umplutură al-4v Plasă de sârmă
2 mm Titaniu  6 umplutură al-4v Plasă de sârmă
Vorbeste acum
Detalii produs

2 mm Titanium 6 filler al-4v Plasa de sârmă pentru bijuterii vaping


CXMETfurnizarea unei varietăți de fire de titan, produse din sârmă din aliaj de titan și plasă din sârmă de titan.

Dimensiunea diametrului pentru sârmă de titan este cuprinsă între 0. 1 - 4 mm

Standard: ASTM B 863, ASTM B 348, AMS 4928 și alte standarde internaționale.

Diversitatea clienților noștri se potrivește cu cerințele cablurilor de titan și a formelor fizice.CXMETcu un set complet de linie de producție a firelor de titan, un sistem perfect de asigurare a calității.

Sârma noastră de sudură din titan și sârmă din aliaj de titan sunt utilizate pe scară largă de către utilizatorii casnici și străini din industria de fabricație, industria chirurgicală și aerospațială.


CXMETmenține, de asemenea, un stoc mare de sârmă de titan și sunt capabili să îndeplinească ordinele de timp de plumb scurtat.

Putem atinge toleranța h 7 dacă cumpărați sârmă de titan, cu 10 ani de export de experiență despre sârmă din plasă de titan.


CXMETgarantează succesul și toleranța accesului la achiziționarea de produse din sârmă de titan și servicii de calitate superioară pe scena internațională. Plasa de sârmă de titan este avantajul nostru.

Material

calitate

Condiție


Suprafaţă

Specificație (mm)

Standard

2 mm Titaniu 6 umplutură al-4v Plasă de sârmă

GR 1 GR 2 GR {{2}} GR 4 GR {{4}} (6 Al 4 V) GR 7 (Ti-0. 2 pd)

GR 9 GR 12 GR 23 (GR 5 ELI)

Laminate la rece (Y)

Laminate la cald (R)

Suprafață lustruită

Suprafață neagră

Suprafata luminoasa

Dia0.1-6.0

ASTM B 863 ASTM F 67

ASTM F 136

AWS A 5. 16  1. Clasificarea produsului:


  2. 1. Firuri de titan - rotunjesc sârmă de sudare din titan, cabluri din sârmă din aliaj de titan, sau sârmă din plasă din titan cu forme speciale de la Dia0. 1 mm. (0. 5 mm) până la 0. {{ 6}} în. (6. 4 mm) cumpărând sârmă de titan cu grosime sau dimensiune majoră.


  3. 2. Bobine - Sârmă de sudare în formă de titan și fir de aliaj de titan pot fi bobinate pe bobine, dacă este necesar de către utilizator.


  4. 3. Lungimi drepte - După îndreptare, poate fi necesar să efectuați operațiuni de curățare sau alte finisări. Lungimile drepte sunt în mod normal de 10 la 12 ft lungime (aleatoriu). Lungimile exacte pot fi specificate de către cumpărător atunci când este necesar.


  5. 4. Sârmă de sudură din metal sau titan - sârmă pentru umplutura de sudare


  6. 5. Plasă de sârmă de titan: ochiuri de sârmă de titan este greu de dizolvat în apă. Este adesea folosit pentru electrolizarea plaselor de sârmă de titan și a coșului cu anoduri din oțel din titan.


  7. Finisarea suprafeței:Sârmă de sudură din titan negru, sârmă din aliaj de titan Pickling, plasa de sârmă de titan strălucitoare, fire de titan spălate cu acid.


Procesul comercial de 2 mm Titanium 6 al-4v filler Plasa de sârmă

Compania noastră susține ideea de afaceri conform căreia&este estimată creșterea clienților' interesele sunt singurul motiv pentru care existăm GG; pentru a ne servi clienții prin tehnologii excelente și produse de primă clasă.

Dacă sunteți diatributor sau cumpărător, puteți cumpăra sârmă de titan de la nostruCXMETcompanie.


Anchetă