Firului de titaniu
Firului de titaniu
Vorbeste acum
Detalii produs

CXMETeste una dintre cele mai bune China Titan sârmă producători şi furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem sudare Titan sârmă, decapare Titan sârmă, sârmă încolăcit Titan, Titan drepte sârmă în stoc pentru tine.


CXMETexpert în furnizarea de o varietate de Titan fire, produse din sârmă aliaj de titan şi plasă de sârmă de titan, includ Titan sudare sârmă, sârmă de aliaj de titan, Titan plasă de sârmă, sârmă de Titan Cumpar. Cumpara Titan fire diametru Dimensiune variază între 0,1-4mm şi să satisfacă cerinţele de ASTM B863, ASTM B348, AMS 4928 şi alte Standard Internaţional. Diversitatea clienţii noştri sunt însoţite de fire de Titan Cumpar și forme fizice. Firului de titaniu Cumpar este placerea noastra.


CXMETcu un set complet de linie de producţie Titan fire, perfect sistemul de asigurare a calităţii. Nostru Titan sudare sârmă şi sârmă de aliaj de Titan sunt larg folosite de industria de fabricatie interne şi de dincolo de ocean utilizatori profesioniști, industria chirurgicale şi industria aerospaţială. de asemenea, menţine un stoc mare Titan de sârmă şi sunt capabili să-şi îndeplinească ordinele scurtat plumb ori. Putem ajunge la h7 toleranta daca achizitionati Titan sârmă, cu 10 ani exportul experienţă despre Titan ochiurilor de plasă de sârmă,CXMETgaranta succesul si acces toleading cumpărare Titan sârmă produse si servicii de calitate de top pe scena internaţională în orice moment. Plasă de sârmă Titan este avantajul nostru.Material


GradStarea


SuprafataSpecification(mm)


Standard

Firului de titaniu

GR1

GR2

GR3

GR4

GR5(6Al4V)

GR7(ti-0.2pd)

GR9

GR12

GR23(GR5 ELI)

Rolled(Y) rece

Fierbinte Rolled(R)

Suprafaţa lustruită

Suprafata negru

Suprafața luminoasă

Dia0.1-6.0

ASTM B863

ASTM F67

ASTM F136

ANAMARIA A5.16


Clasificare produs:

1. Titan fire — runde Titan sudare sarma, apartamente Titan aliaj sârmă sau forme speciale Titan plasă sârmă din Dia0.1mm. (0,5 mm) 0,250 suplimentar (6,4 mm) Titan sârmă de cumpărare în grosimea sau dimensiune majoră.

2.Coils-Titan Coiled sudare sârmă şi sârmă de aliaj de Titan pot fi spooled pe tamburi dacă cerute de utilizator.

3. drepte lungimi — dupa indreptare, poate fi necesară pentru a efectua de curăţare sau alte operaţiuni de finisare. Lungimi drepte sunt în mod normal, 10-12 ft lung (aleator). Lungimea exactă poate fi specificată de către cumpărător, atunci când este necesar.

4. de umplere de Metal sau sârmă de sudare Titan-sarma pentru sudura de umplere

5. plasă de sârmă Titan: plasă de sârmă Titan este greu pentru a se dizolva în apă. Este adesea folosit pentru a electrolating titan titan şi plase sudate sarma ochiurilor anod coş de sârmă.


Finisaj suprafata:Negru Titan sudare sarma, Pickling Titan aliaj sârmă, plasă de sârmă luminoase Titan, acid-spălate Titan fire.

Caietul de sarcini


Milimetru

(mm)

Dia0.8

Dia1.0

Dia1.2

Dia1.6

Dia2.0

Dia2.4

Dia3.0

Dia3.2

Dia4.0

Dia6.0

Inci

(în)

0.031”

0.039”

0.047”

0.062”

0.079”

0.093”

0.12”

0.125”

0.16”

0.24”

Drept


Suveică
Bobina

Notă: ●Specifications disponibil


Procesul de afaceri

Compania noastră susţine ideea de afaceri că "creşterea de interesele clientilor este singurul motiv pentru care să existe" pentru a servi clienţii noştri de excelent tehnologii şi produse de primă clasă.

Dacă sunteţi un diatributor sau cumparator, ai putea cumpara Titan sârmă din noastreCXMETCompania.


Anchetă