Tub de microporos Titan
Tub de microporos Titan
Vorbeste acum
Detalii produs

Titan micro-articole sponjate ar putea fi personalizate de CXMET, acestea ar putea fi prelucrare ca wheet, tub, sârmă, sârmă etc.


ProdusDESCRIPTION 

Nume articol

Sinterizarea Micro-poros tub

Methode de proces

Isopressing, turnare, extrudare

Dimensiune pentru gaura

0.2um-80um

Lăţime

Max 800mm

Lungime

Max 1500mm

Mediu

-200-1000 Celsius

Prelucrare

Sinterizarea

MOQ

1 buc


Caracteristici pentru Titan micro-poros tub

1. acest material are o precizie porilor de diferite dimensiuni şi filtrare (0.2um-80um), traversează canalul, eficiență de separare ridicat de filtrare.

2. de înaltă temperatură de rezistenţă, rezistenţă la şoc termic. Potrivite pentru utilizare în temperatura variază-200-1000 Celsius grad.

3. anti-coroziune, potrivit pentru o varietate de separare de adâncime şi filtru fin de acid, alcaline şi alte medii corozive.


Titan micro-porou tub cu avantajul următoare,

L cu specialitatea de metal sau aliaj, absorbind energie, absoarbe zgomotul, rezistente la căldură, rezistent la şocuri, tampon, conductivitate termică mare, conductivitatea electrică, bună rezistenţă, bun tenacitate, etc.


 Fotografii pentru Titan micro-poros tub

Microporous tube (2).jpg

Microporous tube (4).jpg

Microporous tube (3).jpg
CXMET este unul dintre cele mai bune China Titan microporos tub producatori si furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem Titan microporos tub în stoc pentru tine.
Anchetă