Flanşă de Titan
Flanşă de Titan
Vorbeste acum
Detalii produs

CXMET este unul dintre cele mai bune China Titan flanşă producatori si furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem Titan flansa pl, Titan flansa astfel, Titan forjate flanşă wn în stoc pentru tine.

Titan pur flanșă și flanşă de aliaj de Titan sunt în principal produse în fabrica mea. Care utilizate pentru conexiunea dintre tevi conecta capetele de conducte.


Flanse de titan în fabrica mea ar putea fi prelucrate după cum urmează,

Dimensiune: 1''-24''.

Tensiunea: 150lb - 2 500 LB clasa 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) clasa 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0), clasa 600LB (pn10.0), clasa 900LB(pn15.0), clasa 900LB(pn15.0), clasa 1500LB(pn25.0), clasa 2500LB(pn42.0), etc.

Tip: Titan flanse sunt includ sudare gât flanşă, filetate flanşă, lap comun flansa, flansa oarba, sudate cu flanşă, soclu flansa de sudare, placă de flanşă Titan, etc. Tipul specific ca introducerea următoarele.Titan flanse oferă o gamă completă de accesorii pentru a monta cu tuburi de dimensiuni de 1 inch pana la 12 inch în diametru. Sistemul de flanşă Titan este format din două flanşe de titan, un inel de etanşare şi şurub de fixare pentru a comprima sigiliul între două Titan flanse plate. O pereche de flanse de Titan trebuie să aibă o flanşă canelat să accepte inelul de etansare si o flansa de buna fata pe care se va face sigiliul. Flanse Titan sunt fabricate pentru compatibilitate cu 150 kg. Titan flanşă caietului de sarcini este creat iniţial pentru utilizarea cu conducte de aburi.


Flanse Titan sunt alunecare pe flanşa de titan, sudare flanşă de Titan gâtului, filetate Titan flanşă, simplu Titan flansa, flansa oarba Titan, flanşă de Titan lap comun, soclu sudare flanşă Titan, etc.

Sudura gatului flansa este circumferentially sudate în sistemul de la acesta pe gât. Teava conducta şi flanşă meci. Şi detalii ca fotografia următoare.


Baoji CXMET forjate Titan flansa sau placă de flanşă Titan. Toate Titan flanșă și flanşă de aliaj de Titan ar putea fi personalizate ca desen sau cererile.

Anchetă