gradul 2 Articulația din titan Greutate flanșă

gradul 2 Articulația din titan Greutate flanșă
Vorbeste acum
Detalii produs

gradul 2 Articulația din titan Greutate flanșă


Flanșa de titan pur și flanșa aliajului de titan sunt produsele în principal în fabrica mea. Care utilizate pentru conectarea între conducte, conectați capetele conductelor.


Flanșele de titan din fabrica mea ar putea fi procesate după urmează,

Dimensiunea:1''-24''.

Tensiune:150lb-2500lb. CLASA 150LB (pn0.6, pn1.0,pn2.0,pn1.6) CLASA 300LB (pn2.5,pn4.0,pn5.0), clasa 60 0LB(pn10.0 ), CLASA 900LB(pn15.0), CLASA 900LB(pn15.0), CLASA 1500LB(pn25.0), CLASA 2500LB(pn42.0), etc.

Tip:Flanșele de titan includ flanșa gâtului de sudură, flanșa filetată, flanșa articulară a turei, flanșa oarbă, flanșa sudată, flanșa de sudură cu soclu, placa cu flanșă din titan etc. Tipul specific ca următoarea introducere.

 

grad 2 Titan tur comun Flanșă greutate oferă o gamă completă de fitinguri pentru a monta cu tubulatură mijlocii de la 1 inch până la 12 inch în diametru. Sistemul flanșă de titan constă din două flanșe de titan, un inel de etanșare și elemente de fixare cu șurub pentru a comprima etanșarea dintre cele două flanșe de titan. O pereche de flanșe din titan trebuie să aibă o flanșă canelată pentru a accepta inelul de etanșare și o flanșă netedă pe care se va face sigiliul. Flanșele de titan sunt fabricate pentru compatibilitate cu 150 lbs. Specificația flanșei de titan este inițial creată pentru a fi utilizată cu țevi de abur.


Flanșele de titan sunt alunecoase pe flanșă de titan, flanșă de titan de sudură, flanșă de titan filetată, flanșă de titan simplu, flanșă de titan orb, flanșă de titan articulație lap, flanșă de titan de sudură, etc.

Flanșa gâtului de sudare este sudată circumferențial în sistemul de la gât. Plictiseala de țeavă și flanșă meci. Și detaliile ca următoarea fotografie.


BaojiCXMET (în)flanșă de titan forjate sau flanșă de titan. Toate flanșele de titan și flanșa din aliaj de titan ar putea fi personalizate ca desen sau cerințe.

Hot Tags: grad 2 Titanium tur comun Greutate flanșă, China, producători, furnizori, fabrică, companie, stoc, en-gros, produse
Anchetă

You Might Also Like