Electrod de titan pentru galvanizare
Electrod de titan pentru galvanizare
Vorbeste acum
Detalii produs

Electrod de titan pentru galvanizare

Electrodul de titan pentru galvanizare joacă un rol foarte important în câmpurile produselor anode de titan. CXMET întotdeauna electrod de titan en-gros pentru galvanizare, acestea ar putea fi furnizate ca foaie de titan și tipul de plasă de titan. O mulțime de electrozi de titan pentru galvanizare stocate, astfel încât acest tip de produse ar putea fi furnizate ca un timp mai scurt.


Informații de bază

 1. Oțel cu anod galvanizat/ staniu

Placă electrogalvanizată: Placa galvanizată are o bună rezistență la coroziune, prelucrare, sudabilitate și capacitatea de vopsire, utilizată în principal în automobile, aparate de uz casnic, industrie ușoară și alte industrii etc.

Placă electro-staniu: Placa de staniu galvanizat este utilizat în principal în industria ambalajelor. Are o rezistență excelentă la coroziune, aspect frumos, rezistență ridicată, calitate a luminii și o bună formabilitate


2. General Metal Electroplate

Aplicație: Nichel-cupru; Placare decorativă (placare trivalentă cu crom, bijuterii, pahare, placare cu hardware de uz casnic) diferite domenii de aplicare de placare, tehnologie de placare cu rulare; Electrocasting (produse dentare, bucșă de contact, ace de contact etc.); Placare cu crom dur, placare specială, acoperire electroforetică, staniu, placare cu cupru etc.


3. Anod de titan placare cu platină

Aplicație: Apă de mare, cianură de potasiu + acid citric, placare orizontală, placare cu impulsuri, protecție catodică, acid și alcalin.

Caracteristici: Stratul de platină este bine combinat cu baza de titan. Are o performanță stabilă, curent înalt și joasă tensiune. Este folosit pentru metale prețioase.

Condiție: Densitatea curentului<8000a>

Acoperire: platină

Temperatură:

grosimea stratului de acoperire: 0.2-15μm


Electrod de titan pentru prețuri de galvanizare ca costul buretelui de titan, tehnica de prelucrare și costul pentru materialul de cost.

Bine ati venit la oricare dintre consult de produse anod de titan.sunny@cxmet.comvă va oferi un răspuns mai profesionist.


Anchetă