Titan Disc
Titan Disc
Vorbeste acum
Detalii produs

CXMETeste una dintre cele mai bune China titan disc producători şi furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem discuri Titan, titan disc personalizat în stoc pentru tine.


CXMETTitan disc şi disc de aliaj de Titan cu bună performanţă stabilă, forjate contracţie cavitate şi contracţie porozitatea, nici o Dendrită mare, specifice textura interior structura benefice structura între timp uniforme, densitate mai bine, mai bine puterea şi integritatea, caracteristici dimensiune mai bune, mai mici dimensiuni deviaţia pentru asigurarea chimice, petrochimice, de înaltă calitate masina using.the Descriere dupa cum urmeaza:ElementTitan disc (aliaj de titan disc)


StandardASTM-B381 ASTM-F136 ASTM-F67 AMS-4928


GradGr1, Gr 2, Gr 3, Gr 4, Gr 5, Gr 7, Gr 9, Gr 11, Gr 12


StareaR / M


Caietul de sarciniDiametru 50-2000mm

Caietul de sarcini personalizate si forma acceptate.SuprafataLustruirea luminoase şi prelucrate de suprafaţă


PrelucrareHot forjare, liniare de tăiere, jet de apă de tăiere


CXMETfurnizeze toate tipurile de discuri de titan, fotografii dupa cum urmeaza:Cerere

CXMETTitan disc şi disc de aliaj de Titan pot fi utilizate pe scară largă în chimice? utilaje, echipamente de protecţie a mediului, mașini de prelucrare alimentară, pompa de apa de mare? şi supapa, epurarea apelor uzate, sare, alcaline și acide fabricarea.


Anchetă