Pâine de titan
Pâine de titan
Vorbeste acum
Detalii produs

Standard american: ASTM B381


Material: Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12


Stare de livrare: stare ancorată (M) stare de lucru la cald (R) stare de funcționare la rece (Y) (detectare defecte de undă supergenerată)


Ambalare: cutie de carton sau cutie din lemn


Tratarea suprafeței: lumină auto, șampon


Specificație: diametrul exterior * înălțimea secțiunii / mm


Calitatea suprafeței: rugozitatea suprafeței Ra a celor două suprafețe finale nu trebuie să depășească 3,2l mum (sub rezerva inspecțiilor cu ultrasunete), rugozitatea suprafeței Ra a suprafețelor interioare și exterioare nu trebuie să depășească 12,5 m (Ra nu trebuie să fie mai mare de 12,5 m. mai mult de 3,2 m atunci când este necesară inspecția cu ultrasunete pe suprafața circumferinței exterioare), iar raza de șanțare trebuie să fie de 5-15mm.


Suprafața produsului nu trebuie să fie crăpată, pliată, piele grea și alte defecte vizibile. Defectele de suprafață locale sunt lăsate să fie eliminate prin șlefuire. Adâncimea de curățare nu trebuie să depășească toleranța dimensională și * dimensiunea mică admisă trebuie să fie garantată. Raportul dintre adâncimea de curățare și lățime nu trebuie să fie mai mare de 1: 6 pe ambele capete, iar părțile interioare și exterioare nu trebuie să fie mai mari de 1:10. Șlefuirea laterală externă trebuie să fie axială.


Finisajul suprafeței: durată de viață curată, fără praf, mai bună, rezistentă la acid.


Testare: proprietăți mecanice, testare a compoziției chimice, testare cu ultrasunete.


Performanță: rezistență la coroziune unică, ductilitate bună, ușoară și puternică, utilizată pe scară largă în medicină, industria chimică, navigația aerospațială, explorarea petrolului și așa mai departe.


Insistăm să oferim clienților cele mai competitive serii de prețuri de produse ca piatră de temelie a dezvoltării noastre durabile; Pe baza asigurării unor produse și servicii de înaltă calitate, bazându-se pe controlul efectiv al costurilor complete de producție și funcționare, pentru a crea mai mult spațiu de profit pentru clienți.


disc de titan cu suprafață lustruită strălucitoare (3)

disc de titan cu suprafață lustruită strălucitoare (4)

ambalaj pentru pâine din titan


Anchetă