Anod de titan pentru aplicații de tratare a apei
Anod de titan pentru aplicații de tratare a apei
Vorbeste acum
Detalii produs

Introducere

Baoji Chuangxin Metal Materiale Co, Ltd. a fost înființată în 2005 și fac comerț internațional începând cu 2008. Pe măsură ce capacitatea de afaceri se îmbunătățește, cantitatea de export a crescut rapid și numai o singură companie nu poate satisface cererile noastre. Apoi noua noastră companie - Shaanxi CXMET Technology Co, Ltd. a stabilit din 2016, care compania face în principal de tranzacționare internațională.

Aceste două companii sunt toate servicer pentru clienții CXMET.


Informatii de baza


Fabrica mea are o cantitate mare de lingou de titan pentru a procesa și tipuri de produse de titan ca cerințele clienților. Produsele noastre anodice de titan și produsele de protecție catodică din titan prelucrate pentru diferite domenii.

China anod de titan pentru furnizorii de tratare a apei întotdeauna acoperit ca aliaj Ru + Ir, și au fost periat și sinterizate. Anod de titan pentru produse de tratare a apei utilizate în principal ca generator de hipoclorit de sodiu. Ele au fost întotdeauna folosite pentru dezinfecția bazinelor. Compania de construcții navale face anod de titan pentru stocul de tratare a apei și anod de titan en-gros pentru produse de tratare a apei.

Aplicație:


Prevenirea poluării apei de răcire a apelor uzate, tratarea apei de balast cu nave mari; Generator hipoclorit de sodiu mic; Tratarea apelor uzate menajere etc


Dimensiuni : conform desenelor clienților


Caracteristici:


Durată de viață : Densitatea curentului ≤1000-1500A / M2, durata de viață ajunge la 5 ani.

Potențialul de evoluție a clorului: ≤1,12V (referința condiției de testare HG / T2471-2001)


polarizabilitate: 40mV ( Condiții de testare a condițiilor HG / T2471-2001 )

Materialul substratului: Titanium Pure Standard: ASTMB265 GR1

Acoperire: Oxid de ruteniu mixt și oxid de iridiu.


CXMET este unul dintre cei mai buni producători și furnizori de anod de titan China China pentru tratarea apei și suntem, de asemenea, o companie profesională cu o fabrică productivă și eficientă. Bine ați venit la produsele en-gros de la noi, avem titan anod pentru Apă de tratare a apei în stoc pentru tine.
Anchetă