Anod de titan pentru electrodializă
Anod de titan pentru electrodializă
Vorbeste acum
Detalii produs

Informatii de baza


CXMET (Baoji Chuangxin Metal Materiale Co, Ltd. & Shaanxi CXMET Technology Co, Ltd.) au procesat și customized anod de titan pentru produse de dioxid de clor mulți ani.

CXMET este anod de titan pentru fabrică de dioxid de clor și avem o mulțime de stocuri de anod de titan. Timp de mulți ani, anodul de titan en-gros pentru dioxid de clor ca desen, OEM ca desene, fotografii sau mostre.


Una dintre aplicațiile anodice cu titan, în principal, este pentru tratarea apei. Ceea ce include trei depărtări.

1. Anodul de titan pentru dioxidul de clor prin electroliză

2. Anod de titan pentru electrodializă

3. Anod de titan pentru îndepărtarea calciului și a magneziului din apele uzate industrialeAnod de titan pentru electrodializă


Materialul substratului: placă titanică pură, plasă de titan pură

Standard: ASTM B265

Acoperire: Evoluția oxigenului, Căutarea evoluției clorului

Aplicare: Tratarea apelor uzate industriale, concentrarea materialelor, purificarea, separarea și alte procese fizico - chimice, apa uzată, tratarea deșeurilor lichide și recuperarea metalelor prețioase etc.

Dimensiuni: În funcție de desenele clienților, în principal ca placă de titan sau plasă de titan


CXMET - anod de titan pentru furnizor de dioxid de clor vă urez bun venit orice fel de întrebări. CXMET ca producător profesionist de anozi de titan ar putea furniza designul, semifabricatele și produsele finite ca fiind cerințele utilizatorului.

CXMET este unul dintre cele mai bune anode China titan pentru producătorii de electrodializă și furnizori, și suntem, de asemenea, o companie profesionala cu fabrica productive și eficiente. Bine ați venit la produsele en-gros de la noi, avem anod de titan pentru electrodialysis în stoc pentru tine.
Anchetă