Placă de Tantal

Placă de Tantal
Vorbeste acum
Detalii produs

Tantal, bara de tantal, sârmă de tantal, placă de tantal, tub de tantal, disc de tantal

CXMETeste unul dintre cei mai buni producători și furnizori de tantal din China și suntem, de asemenea, o companie profesionistă cu o fabrică productivă și eficientă. Bine ați venit la produsele en-gros de la noi, avem bara de tantal, sârmă de tantal, foaie de tantalum, tub de tantaliu, disc de tantal în stoc pentru dumneavoastră.

bara de tantal, foaia de tantal, sârma de tantal, tubul de tantal este unul dintre metalele refractare. Are proprietăți foarte bune de rezistență la coroziune. bara de tantal, are, de asemenea, o conductibilitate electrică bună și ușor de prelucrat la temperatura camerei. Cea mai mare aplicație de bare de tantal, foi de tantal, sârmă de tantal, tub de tantal este industria electrică, cum ar fi condensatoare și etc. Furnizăm produse variate, precum tijă, placă, folie care este fabricată din tantal și aliaj Ta-W.

Specificația produselor după cum urmează:


Articolbara de tantal, foaie de tantal, sârmă de tantal, tub de tantal


StandardASTMB 708, ASTMB 365, JISH4 708


calitateRO 5255, RO 5252, RO 5240


CondițieR/M


SpecificațieCustomizedspecificationandshapeaccepted.


SuprafaţăBrightPolishingandmachinedsurface


PrelucrareHotforging, Linearcutting, Waterjetcutting


Fotografiile produselor din Tantalum Plate:


Aplicația plăcii Tantalum:

Tantalul din metale rare are rezistență și rezistență bună la impact, ductilitate, conductivitate termică, proprietate de presare la rece, rezistență la căldură și stabilitate chimică excelentă. Este utilizat în principal la fabricarea condensatoarelor de tantal, piese ale cuptorului cu temperaturi ridicate, semiconductor, ținte de pulverizare și dispozitive relative anad este, de asemenea, aplicat pe scară largă în electornică, metalurgie, chimie, farmacie, aerospațial și alte domenii.


Hot Tags: Placă de Tantal, China, producători, furnizori, fabrică, companie, stoc, en-gros, produse
Anchetă

You Might Also Like