Tantal
Tantal
Vorbeste acum
Detalii produs

CXMETeste una dintre cele mai bune China tantal producători şi furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem tantal bar, tantal sârmă, foaie cu tantal, tub de tantal, tantal disc în stoc pentru tine.

tantal bar, foaie cu tantal, tantal sârmă, tantal tub este una de metal refractar. Sale are foarte bune proprietati de rezistenta la coroziune. bara de tantal, de asemenea, are conductivitate electrică şi uşor fi prelucrate la temperatura camerei. Cele mai multe aplicarea tantal bar, foaie cu tantal, tantal sârmă, tantal tub este industria electrică, cum ar fi condensatori şi etc. Noi furnizam produse variate, cum ar fi rod, placă, folie, care este fabricat din tantal şi aliaj de Ta-W.

Specificaţii de produse după cum urmează:Elementbara de tantal, foaie cu tantal, tantal sârmă, tantal tub


StandardASTM B708, ASTMB365, JISH4708


GradRO5255, RO5252, RO5240


StareaR/M


Caietul de sarciniCaietul de sarcini personalizate si forma acceptate.


SuprafataLustruirea luminoase şi prelucrate de suprafaţă


PrelucrareHot forjare, liniare de tăiere, jet de apă de tăiere


Fotografii produse:Aplicația de tantal:

Rare metal tantal a bun impact puterea şi tenacitate, ductilitate, conductivitate termică, proprietate de presare la rece, rezistenta la caldura si stability.it chimică excelentă este folosit în principal pentru manfuacture tantal condensatori, piese de temperatură înaltă cuptor, semiconductoare, pulverizare obiective şi relativă dispozitive GG este aplicată pe scară largă, de asemenea, electornics, metalurgie, chimic, farmacie, aerospatial si alt domeniu.

Anchetă