Tija de sudare pură cu nichel
Tija de sudare pură cu nichel
Vorbeste acum
Detalii produs

Tija de sudare pură cu nichel


Model GB / T: ezni-1 echivalent cu AWS: ezni-ci


Descriere: miez pur de nichel, reducere puternică a grafitizării electrodului din fontă, la sudare, piesele de sudură nu se pot preîncălzi, cu rezistență bună la fisură și performanțe de procesare, curent alternativ și direct cu dublă utilizare, performanțe bune ale procesului. Rezistență ridicată, rezistență ridicată la uzură, uzură la clătire, etc. Rezistent la uzură de nisip de rocă, prelungește durata de funcționare a echipamentului de 4-8 ori.


Aplicație: utilizat pentru repararea sudării pieselor subțiri din fontă și a suprafeței de prelucrare, cum ar fi chiulasa, scaunul motorului, cutia de viteze, ghidul mașinii unelte și alte piese importante din fontă gri. Prețul nichelului este scump, ar trebui să fie alt electrod nu poate îndeplini cerințele alegerii.


Compoziție chimică metalică depusă /%


C≤ 2 Si≤ 2. 5 Mn≤ 1 Fe≤ 8 Ni≥ 90


Z 408 electrod din fontă


Model GB / T: eznife-1 echivalent cu AWS: enife-ci


Descriere: miezul de aliaj ni-fe, electrodul de grafit cu proprietate redusă puternică, are caracteristicile de rezistență ridicată, plasticitate bună și coeficient de expansiune liniar scăzut. Rezistența la fisură a fontelor cenușii este similară cu cea a lui Z 308, dar cea a fontei nodulare este mai mare decât cea a lui Z 30


8 conținut puternic de fosfor (0. 2% P) fontă are, de asemenea, un efect bun. Proprietatea de tăiere este puțin mai gravă decât Z30 8 și Z 508. Se folosește pentru sudarea fontelor cenușii și a fontelor nodulare la temperatura camerei sau ușor preîncălzit (la aproximativ 2 00 ℃).


Aplicație: utilizat pentru sudarea fontelor cenușii de înaltă rezistență și a fontelor nodulare, cum ar fi cilindrul, motorul, angrenajul scaunului etc.


Compoziția chimică a tijei de sudură pură cu nichel /%


C≤ 2 Si≤ {{1}}. 5 Mn≤ 1. 8 Fe rezidual Ni 45-60


Anchetă