Nichel-Titan memorie aliaj Super Stretch fire
Nichel-Titan memorie aliaj Super Stretch fire
Vorbeste acum
Detalii produs

Sârmă de aliaj de nichel Titan memorie

Mihaitzza™ aliaj , de asemenea, numit nitinol sârmă, este un amestec de titan si nichel, în cazul în care aire două elemente prezente in procente egale atomice Ni:Ti = 55:45.

se au in principal efect de memorie proprietăţi: forma două şi superlasticity curs de cule, memoria formei este capacitatea de sârmă mihaitzza™ pentru a suferi deformări la o temperatura, apoi recupera forma sa originală, underformed la încălzire "transformare temperatură" de mai sus. Dar superlasticity are loc la un interval de temperaturi înguste, chiar deasupra temperatura de transformare; în acest caz, nici o incalzire este necesar pentru a determina forma underformed pentru a recupera.

Productes principal este placa de aliaj melania ,mihaitzza™ aliaj de sârmă;

Mihaitzza™ aliaj forma de memorie - fin tub
Zone de aplicare: medicale, aviaţiei, electronice, marin industrie, industria petrochimică, industriei de război, automobile, şi alte componente de instrument de precizie.

  • Nitinol este, de asemenea, popular în rame de ochelari extrem de rezistente. Este, de asemenea, utilizat în unele izvoare de mechanical ceas.

  • Poate fi folosit ca un sistem de control al temperaturii; cum se modifică forma, se poate activa un comutator pentru a controla temperatura.

  • Este folosit în tehnologia de telefon mobil ca o antenă retractabil, sau microfon boom-ul, datorită naturii sale extrem de flexibil şi mecanice de memorie.

  • Acesta este utilizat în unele produse de noutate,magicieni pentru a demonstra "psihic" puterilor, ca lingura în sine atunci când sunt utilizate pentru a se amestecă ceai, cafea sau orice alt lichid cald se va indoi.

  • De asemenea, poate fi folosit ca firele care sunt utilizate pentru a localiza şi marca tumori mamare, astfel încât următoarele intervenţii chirurgicale poate fi mai exactă.Anchetă