Ni 200 Sârmă de nichel
Ni 200  Sârmă de nichel
Vorbeste acum
Detalii produs

Parametru produs ofNi 200 Sârmă de nichel:

OrigineBaojiNumeNi 200 firproducătorCXMET
MarcaNi 200texturăNi 200Numele mărciiCXMET
Calitate de calitateÎnaltServicii de procesareAlte servicii de procesareServiciu de livrareLivrare în fabrică
Tipul de bunuri vândutestocfolosireFabricarea mecanică, vasele sub presiune, energia solară,


Foto din Ni 200 Nickel Wire

Ni200 Nickel Wire


Funcție de Ni 200 Sârmă de nichel

Proprietatea mecanică a sârmei de nichel Ni 200 este apropiată de cea a oțelului carbonic, iar rezistența sa la coroziunea alcalină este a doua decât cea a argintului printre materialele metalice.

Faceți-l foarte rezistent la coroziune.

Se folosește la materialul iluminant electric mai mult, peliculă de acoperire, are o calitate a suprafeței ridicată, performanța de prelucrare este bună, se folosește la realizarea sarcinii pentru a aștepta ca anodul, distanțierul, suportul electrodului, de asemenea, poate fi realizat în sârmă de ghidare a becului, a avut foarte important efect în industria clor-alcaliilor în plus.

Materialele de calitate electrică au o varietate de componente datorită utilizării diferitelor condiții de aliaj. Mai mult decât atât, materialele electrodului trebuie să aibă o rezistivitate scăzută, pentru a nu provoca supraîncălzirea electrodului, o rezistență la temperatură ridicată pentru a reduce uzura materialului și o volatilizare mai vâscoasă la topire sub acțiunea arcului pentru a îmbunătăți durata de funcționare și alte proprietăți. .

Anchetă