Xi Jinping felicită fermierii chinezi pentru primul festival de recoltă

BEIJING - Președintele Xi Jinping a felicitat fermierii chinezi pentru primul lor festival de recoltare.

Xi Jinping, secretar general al Comitetului Central al Partidului Comunist din China (CPC) și președinte al Comisiei Militare Centrale, a trimis salutări și urări bune fermierilor țării în numele Comitetului Central al CPC înainte de festival, care a căzut pe 23 septembrie, Equinoxul de toamnă al acestui an.

Decizia Comitetului Central al CPC de a crea festivalul de recoltare a fermierilor chinezi demonstrează în continuare că munca legată de agricultură, zone rurale și agricultori este o prioritate majoră și deține o poziție fundamentală, a declarat Xi, numind crearea festivalului "un eveniment cu profunzime și influență de mare amploare. "

"China este o țară agricolă mare. Prioritatea pentru agricultură este fundamentul și esențial pentru dominația țării și securitatea poporului", a spus Xi.

Fermierii chinezi au adus mari contribuții în întreaga istorie a țării, a spus el, menționând că realizările și reformele istorice au fost făcute în dezvoltarea agricolă și rurală în ultimele patru decenii de reformă rurală.

Xi Jinping a invitat fermierii din țară și toate sectoarele societății să participe energic la evenimentele festive și să promoveze un mediu bun pentru dezvoltarea agriculturii și a zonelor rurale, precum și bunăstarea agricultorilor.

El a cerut, de asemenea, mișcări pentru a stimula entuziasmul, inițiativa și creativitatea agricultorilor, astfel încât să pună în aplicare pe deplin strategia de vitalizare rurală, să câștige lupta dură împotriva sărăciei și să accelereze modernizarea agriculturii și a zonelor rurale.

Și pentru a proteja mediul, nordul Chinei a început inspecția de mediu în acest an din august. Lotul fabricii fusese oprit la curățare și a instalat instalațiile de protecție a mediului.

CXMET au toate certificatele și echipamentele calificate, așa că fabrica mea nu se oprește și nu mai procesează ca înainte. Dacă aveți orice nevoie de e-mail de titan sunny vă rog. sunny@cxmet.comCXMET ar putea furniza forjarea titanului, cum ar fi inelul de titan, blocul de titan, tinta titan, titan

flansa, etc bun venit bun venit întrebări și comenzi.