De ce costul de aliaj de titan cadru mai mai mare?


Recent, cadru de Titan este mai popular. Pentru că este mai mult mai uşoare pentru oameni.

Dar de ce costul pentru cadru de Titan este mai mare decât alte produse Titan?

  

Motivele sunt ca următoarele

  1. Burete de Titan trebuie să fie topit pentru a fi lingouri de Titan. Şi la temperatură mai ridicată, Titanul este un pic greu de procesat.

  2. Titan pur este relativ moale, nu este foarte bine să fie utilizat direct. Şi Titan pur nevoie la spre a aduna alt element pentru a îmbunătăţi proprietăţile fizice.

  3. Există un pic dificultate spre produse de Titan procesul. În cazul în care temperatura este mai mare, care este uşor de oxida. CNC comune nu poate procesa particule de aliaj de Titan.

  4. Este mai multe dificultăţi pentru a procesa cadru de aliaj de Titan decât alte alte pãrticicã de Titan. Aliaj de titan cadru sunt foarte subţire şi requirs o mulţime de prelucrare atentă, care este o mare provocare pentru particulele de Titan. Şi cadru de aliaj de Titan trebuie tehnica, care este, de asemenea, cu mai multe difficuty de sudare.
Peste aceste detalii de prelucrare, există mai multe costuri pe tehnica, astfel încât preţul pe cadru de aliaj de Titan este mai mai mare decât alte particule de aliaj de Titan.


Mai multe întrebări şi întrebări trimiteţi un e-mail laSunny@cxmet.com