Ce rol joacă Titanium în războiul de comerț chino-us

2018-6-15, Guvernul Statelor Unite a lansat o listă de bunuri care fac obiectul tarifelor. Va impune un tarif de 25% la aproximativ 50 miliarde dolari de bunuri importate din China. aproximativ 34 de miliarde de dolari de mărfuri vor fi supuse unor măsuri tarifare suplimentare începând cu 6 iulie 2018.

Baoji, care este un oraș concentrat pentru particule de titan. Am sunat la Valea Titanului Baoji.

Întreprinderea nr. 1 este grupul Baotai, iar în Baoji există mai mult de 400 de companii cu titan. Producția de titan pentru aceste companii ocupă 80% în China, aproximativ 20% în lume.

În Baoji există mai multe companii, ar putea procesa produsele de titan ca turnare, forjare, prelucrare, etc. Toate prelucrările de particule de titan ar putea fi terminate în orașul Baoji.

Există aproximativ două trenuri industriale pentru produsele din titan.

1. Metal rare: minereu de titan, burete de titan, lingouri de titan, particule de titan. Este trenul pentru CXMET.

2. Mine de titan, dioxid de titan.

O mulțime de produse de titan este de la CXMET furnizate în principal pentru industria chimică, sportivă, metalurgică, sare industrială. Și unele dintre ele au fost folosite și în industria aerospațială, apărare etc.

Mulți dintre aceștia au fost exportați în întreaga lume, iar acum particule de aliaj de titan au fost adăugate tarife. Exportul de particule de titan în SUA va avea mai multe dificultăți decât înainte.

Politica dlui Trump va afecta direct producția, dar este și o șansă bună de a îmbunătăți valoarea produselor noastre și de a ne face să ne îmbunătățim competitivitatea.

Aceasta este o oportunitate și o provocare. Dle Trump, vă rugăm să acordați mai multă atenție produselor noastre.Orice știri, întrebări sau întrebări referitoare la particulele de titan pur și simplu la e-mail la sunny@cxmet.com