Fenomenul oalei de leagăn în piața de titan

În anul rebeliunii boxerilor, oamenii de știință au fost necesari pentru a analiza situația din zona epidemică. Cu toate acestea, fenomenul de „prăjit” în cercurile politice ale lumii a devenit tot mai grav. „Shake pan” pare să fi devenit cuvântul fierbinte al epidemiei.


În fața impactului economic a devenit inevitabil. Fiecare monedă are două părți, faceți clar "scuturați oala" poate lupta cu viitorul. Față "shake pot" cuvânt fierbinte, piața de titan pare, de asemenea, să existe un fenomen "shake pot".


„Shake pot” a: epidemia globală a dus la exportul de produse din titan a slăbit cererea.


"Shake pot" două: din cauza slăbirii cererii din aval a dus la inventarul de titan din burete.


"Shake pot" trei: deoarece exporturile de titan au slăbit, un burete de titan ușor inventar duce la scăderea pieței.


O privire atentă la piața de titan "oala de dumping" motivele se simt oarecum rezonabile, dar o analiză atentă, "focar global" este doar o siguranță, dezvoltarea unei piețe dezordonate este cauza principală.


Cauza de rădăcină 1: în 2017, 2018 și 2019, piața de titan a bureților s-a îmbunătățit treptat. De când prețul „a urcat treptat”, prețul titanului din burete a crescut de la peste 40.000 de yuani pe tonă în Festivalul de primăvară din 2016 la 81.000 de yuani, o creștere de aproape 100%. În fața profitului, producția extinsă, reluarea producției, proiecte noi pe cal, ducând la lansarea semnificativă a producției de bureți de titan în anul boxer.


Rădăcina cauză două: întreprinderile de prelucrare a titanului precum lăstarii de bambus după un duș de primăvară „înfloritor”. Primul val de întreprinderi de prelucrare a titanului s-a născut acum mai bine de 10 ani în runda exploziei de căldură pe piața de titan, al doilea val de prelucrare a titanului a crescut în ultimii doi sau trei ani de încălzire a pieței de titan. Primul val a dat naștere la o mulțime de întreprinderi de prelucrare a titanului mijlocii și joase și chiar întreprinderi de lucru (ulterior, au dat și faliment și s-au transformat mult). Cel de-al doilea val al aceleiași industrii și-a adăugat echipamente reciproc și, respectiv, a crescut producția. „dacă vrei să fii mare, vreau să fiu grozav” a dus la surplusul capacității de procesare (acest fenomen este relativ proeminent baoji, dar și mai evident în China).


Iată cele două cauze principale. Găsiți cauza rădăcină și apoi vorbiți despre „agitarea vasului”:


În cazul în care prețul de burete de titan „urcă” treptat, extinderea producției, reluarea producției, proiecte noi pe cal ușor lent, unde va duce la eliberarea excesivă din acest an a producției? Cheia este că acum producția a fost lansată, grupul jinchuan și bailian continuă să negocieze chestiuni de cooperare din titan burete. Într-adevăr, jinchuan grup burete de titan proiect mai mult de 10 ani în urmă pe cal nu a câștigat "bani albi", de asemenea, doresc să profite de curent poate face, de asemenea, bani la prețul unei lupte! De fapt, inventarul de titan spongios ar trebui să fie indus din a doua jumătate a anului 2019, din cauza creșterii prețurilor, întreprinderile de prelucrare din aval au mai mult sau mai puțin rezerve, „armata nu s-a mișcat, prima paie”. În plus față de creșterea evidentă a producției din acest an, contradicția ofertei și cererii a fost convertită, inventarul individual al întreprinderilor din titan din burete este, de asemenea, un lucru rezonabil. Așadar, „shake pot” din titan din bureți nu are nicio legătură cu piața, iar capacitatea lor de a elibera excesiv, „oala” nu poate decât să-și întoarcă propriul.


Despre întreprinderile de prelucrare a materialelor din titan fenomenul de piață „oală basculantă”, de fapt, și buretele din titan are, de asemenea, același lucru minunat. De exemplu, capacitatea echipamentului de procesare a titanului în zona baoji este încă în excedent, în timp ce se adaugă echipamente noi, capacitatea echipamentului baoji trebuie să realizeze schimbul de resurse în economia de partajare, pentru a îmbunătăți rata de utilizare a echipamentelor baoji. Privind în toată țara, concurența din industrie este, de asemenea, excesivă, cum ar fi concurența de materiale de prelucrare a aviației este, de asemenea, „slăbită”, ceea ce duce la concurența puternică și puternică, mai intensă. În ceea ce privește acele întreprinderi cu titlu scăzut din titan, concurența dezordonată este „neplăcută”, este piața „nebunie”. Când te gândești la asta, nu acuză piața pentru tot. Epidemia a expus cauza principală a tulburării.


Fenomenul „Shake pot”, problema tipică este de a găsi lumina externă internă, numai de a găsi factori obiectivi fără a privi gândirea subiectivă, este vina altora, este vina pieței. Gândiți-vă că bureții de titan nu au capacitate de eliberare excesivă, prelucrarea materialelor din titan nu este o dezvoltare dezordonată, care pe piață „nemilos”. De fapt, practica din 2000 a dovedit că cererea pieței de titan a crescut constant, doar eliberarea capacității de producție și creșterea producției au depășit cererea pieței pentru a duce la „vasul de dumping”. Uită-te la întreprinderile din titan cu burete de înaltă calitate, uită-te la întreprinderile de prelucrare a titanului de înaltă calitate, produsele lor în concurența pieței este încă „cerere rigidă”.


Deci, întreprinderea nu „dă vina” pe piață cât de rău, ci să se „învinuiască” pe ei înșiși unde nu se descurcă bine, astfel încât să nu meargă la „dump pot” pe piață, se vor îmbunătăți în ceea ce privește piața .

u=1338960887,828202700&fm=26&gp=0