7 multi-naţionale de vest China Souring Fair

De la 19 la 23. iulie 2018, există o expoziţie în Baoji, China, care durează cinci zile şi tema este 7 Western China multi-nationale transfere echitabil şi achiziţii produse industriale internaţionale expoziţie.


international industrial exhibition.jpg

Există o mulţime de internationl mentei internaţionale au participat itinerata. Acestea sunt toate din India, Viatnam, Nepal, Malaezia, Egipt, Henya, etc. Există peste 30 de ţări străine, a participat la această expoziţie.

Ca politica de centura şi drumul iniţiative, toate orasele pe ruta va avea şanse mai mari. În Baoji (Valea Titan) va avea futhure de dezvoltare.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

CXMET şi itinerata şi am luat o mulţime de noi prieteni. Ca la Politica de centura şi drumul iniţiative, o mulţime de produsele noastre va merge la centru Asia, Asia de Vest şi Eroup tari.

Cantitate mare de acum încolo de produsele noastre au fost vândute în ţările bogate în ulei. În principal, produsele sunt tub de titan, Titan ţeavă-montaj, Titan flanşă, tub de nichel, nichel ţeavă-montaj, nichel flanşă şi zirconiu flanşă, etc.

CXMET este o mare Titan particl stoc furnizor, de aprovizionare în principal stocul de Titan sudare tub, Titan ţevi fără sudură, placă de titan, Titan foaie, foaie Titan încolăcit, bar de titan, tija de titan, Titan flanșă și obiective de Titan.

Cantitate mare de Titan paticles ar putea fi personalizate ca desen, proba sau alt mod.

    

Bine ati venit vă rugaţi anchete şi bine ati venit sa vizitati fabrica noastra.

mai multe detalii vreau sa stiu doar e-mailSunny@cxmet.com