Ziua de mijloc a toamnei în CXMET


Din 22-24. Sept 2018 este Festivalul Chinezesc Mid-Autumn. CXMET va lucra pe data de 22. și au două zile de odihnă.

Festivalul de la jumătatea toamnei este un festival de recoltă sărbătorit în special de poporul chinez și vietnamez. Festivalul este ținut în a 15-a zi a celei de-a 8-a luni a calendarului lunar, cu luna plină noaptea, corespunzând sfârșitului lui septembrie până la începutul lunii octombrie a lui Gregorian calendar cu o lună plină noaptea.

Din cauza influenței culturale antice a Chinei, Festivalul Mid-Autumn sa extins și în alte părți ale Est, Sud-Est și Asia de Sud. Cu toate acestea, modul în care diferite țări o sărbătoresc variază. Mooncakes, care sunt consumate în mod tradițional în timpul acestui festival, au apărut, de asemenea, în țările occidentale ca un dulce exotic.

Festivalul celebrează trei concepte fundamentale care sunt strâns legate:

1. Colectarea, cum ar fi familia și prietenii care se reunesc, sau recoltarea de culturi pentru festival. Se spune că luna este cea mai strălucitoare și mai rotunjită în această zi, ceea ce înseamnă reunirea familiei. Și acesta este motivul principal pentru care oamenii cred că la mijlocul toamnei este important.

2. Ziua Recunostintei, sa multumesti pentru recoltare sau pentru sindicatele armonioase

3. Rugăciunea (solicitând satisfacție conceptuală sau materială), cum ar fi pentru copii, un soț, frumusețe, longevitate sau pentru un viitor bun

Tradițiile și miturile din jurul festivalului se formează în jurul acestor concepte [11], deși tradițiile s-au schimbat în timp datorită schimbărilor în tehnologie, știință, economie, cultură și religie. Este vorba despre bunăstarea împreună.


În ziua de adunare, oamenii CXMERT lucrează, de obicei, ca de obicei, iar scopul este să livreze parcelă clienților cât mai curând posibil.

Dacă tu și orice urgnet sau parcelă de urgență, vă rugăm să nu faceți o discuție cu oamenii CXMET.

CXMET ar putea furniza bara de titan, tija de titan, foaia de titan, placa de titan, sârmă de titan, tub de titan, teava de titan, fiting titan, flanșă titan, inel de titan și o mulțime de particule personalizate din titan.

Cu excepția titanului, produsele pentru nichel, tantal, niobiu, tungsten, molibden, zirconiu pot fi furnizate ca cerințe. Multe particule precum inelul de împământare, creuzetul, cuiul, dispozitivul de fixare etc.

Oricare dintre produsele rare și produsele metalice de bază ar putea fi furnizate ca cerințe.


Mai multe informații și comenzi vă rugăm să contactați persoanele CXMET, mail la sunny@cxmet.com.