CXMET Outing Duminică

Pe 12. și al 13-lea. August, CXMET are o scurtă călătorie pe Jiulong Mountain punct pitoresc. Toți oamenii din CXMET participă la excursii.

Jiulong Mountain, situat la vest de Baoji, care este valea titanului. (Baoji este un oraș industrial și, în principal, procesul și vânzarea produselor de titan, zirconiu, zinc și alumiu). În fiecare an, o mare cantitate de produse de titan, produse de zirconiu și echipamente de ulei de export în întreaga lume.

CXMET prelucrează în principal produsele din titan și zirconiu. Avem aproximativ 20 de lucrători în birouri și aproape 50 de lucrători în magazinul de lucru. Călătoria din acest an include majoritatea lucrătorilor din birouri și lucrătorilor din atelier.

CXMET team.jpg

Muntele Jiulong este unul dintre vene de Muntele Qinling. Că înconjurat de munți, există izvor fierbinte.

Dimineata, toata lumea CXMET urca pe munte si se ploua ploile la munte si aerul foarte proaspat si nu foarte cald, in adancul muntelui este putin racoroasa.

Jiulong mountain.jpg

Panorama de vârf a Muntelui Jiulong


În după-amiaza, ne întâlnim în primăvara caldă, vorbim despre munca noastră, despre viața noastră și privim spectacolul - dinastia Tang.

Toți cei de la CXMET se bucură de întâlnire, iar în săptămâna viitoare, în luna următoare, vom arăta mai multe persoane despre CXMET.

Sper că în viitor vom avea o colaborare cu totul nouă.