Alibaba Group Holding Ltd. este înființată cu Kremlin

Compania a fost infiintata in 1999 in provincia Hangzhou, Zheji Ang, de 18 persoane, condusa de mama jack. Alibaba este primul comerț electronic din China. Alibaba Group Holding Ltd. înființează o asociere în valoare de 2 miliarde de dolari cu compania de servicii de internet a miliardarului Alisher Usmanov, Mail.ru Group Ltd., pentru a consolida poziția companiei chineze în comerțul electronic rusesc.


Cea mai valoroasă companie din Asia a semnat marți un acord cu Mail.ru pentru a-și îmbina piețele online în națiunea a peste 140 de milioane de oameni. Acordul este susținut de Kremlin prin intermediul Fondului rus de investiții directe, iar investitorii locali vor controla în mod colectiv noua afacere. Emisiile depozitelor globale ale Mail.ru tranzacționate la Londra au crescut cu până la 12%.


Compania combinată va fi mai în măsură să concureze cu rivalii locali Wildberries și Yandex. Unitatea rusă Alibaba AliExpress vinde mai ales bunurile importate din China și nu a trebuit să-și facă griji în legătură cu concurența de la Amazon.com Inc., pentru că moneda americană are puțină prezență în țară.


"O mare parte din ceea ce am reușit să dezvoltăm până în prezent în Rusia a fost afacerea noastră transfrontalieră", a declarat președintele Alibaba, Mike Evans, reporterilor. "Dar viitorul, care va necesita prezența partenerilor noștri la această masă, va implica construirea unei afaceri locale mult mai mari".


Alibaba își va aloca operațiunile rusești, inclusiv AliExpress și Tmall, în timp ce MegaFon PJSC a lui Usmanov va vinde pachetul său de 10% din Mail.ru - în valoare de aproximativ 486 milioane de dolari aproape de Alibaba, în schimbul a 24% din afacere. Acordul valorează noul costum la aproximativ 2 miliarde de dolari.


Mail.ru va aduce piața de telefonie mobilă pentru produsele chinezești, Pandao, în noua companie, care va avea și acces direct la utilizatorii a două rețele populare rusești sociale deținute de Mail.ru.


Fondul rus de investiții directe va adăuga o sumă nespecificată de finanțare în schimbul unei mize de 13%, în timp ce Mail.ru va deține restul de 15%.


Părțile au încheiat tranzacția la un forum economic din Vladivostok la care au participat președintele Vladimir Putin și președintele Alibaba, Jack Ma. Compania chineză negociază o afacere similară cu Sberbank PJSC, cea mai mare bancă din Rusia, dar a abandonat discuțiile după ce creditorul a încheiat un parteneriat cu Yandex NV. Alibaba a lansat recent Tmall pentru Rusia după ce a câștigat? Consumatori prin AliExpress.


Ma, care a început Alibaba.com în 1999 ca o piață de business-to-business cu 17 cofondatori, a anunțat în această săptămână că intenționează să renunțe la titanul de comerț electronic chinez. Compania sa, care împinge pe piețele de peste mări din Asia de Sud-Est în Rusia, a văzut anul trecut livrările de pachete ajungând la 55 de milioane de euro.


Alibaba este un mod foarte comun pentru o mulțime de companii chineze să-și arate produsele noastre. CXMET este clientul Alibaba de mulți ani.

 

CXMET ar putea livra produsele cum ar fi cotul 90LR din titan, cotul titanului 45LR, cotul 45SR din titan, cotul 180LR din titan, cotul 180SR din titan, reductorul concentric titanic, reductorul excentric, titanul egal cu tee, titanul reductor titan, capăt de capăt, capăt scurt pentru titan, etc.

  

Oricare din titan și nichel de montare conducte nevoie de dvs. amabil anchetă sunny@cxmet.com