10 ani după Lehman, Mark Carney declară că o altă criză se poate întâmpla

Au fost eliminate riscurile unei alte crize financiare în cei 10 ani de la prăbușirea Lehman Brothers?


Nu în întregime, potrivit guvernatorului Bank of England, Mark Carney.


Ar putea să se întâmple ceva din nou? a spus el într-un interviu cu BBC. "S-ar putea să fie un declanșator al unei crize? Dacă am fi mulțumiți, bineînțeles că ar putea."


Bancherul central, care și-a prelungit mandatul la Banca Angliei până în ianuarie 2020, a declarat patru riscuri mari pentru sistemul financiar: China, un Brexit rău, ciberneticele băncilor și datoriile gospodăriilor din Marea Britanie.


China este o mare sursă de creștere pentru economia globală, este un miracol economic absolut, o mulțime de pozitive, a spus Carney.


În același timp, sectorul lor financiar sa dezvoltat foarte rapid și a făcut multe dintre aceleași ipoteze care au fost făcute în perioada ultimei crize financiare, a adăugat el.


Primul străin care conduce Bank of England, Carney este, de asemenea, președintele Consiliului pentru Stabilitate Financiară, organism internațional care monitorizează sistemul financiar global.


Banca de investiții americană Lehman Brothers a eșuat în septembrie 2008, declanșând o serie de evenimente care au afectat economiile din întreaga lume în recesiuni prelungite și băncile centrale forțate să introducă stimulente masive.

Fața crizei, guvernul chinez are propria noastră politică. Faceți față crizei CXMET este capabil să facă față crizei cu producția și oferta normală.


CXMET ar putea livra produsele pentru titan, nichel, wolfram, molibden, zirocnium etc.

Ele sunt creuzet de titan, creuzet de nichel, creuzet de tungsten, creuzet de molibden, creuzet de tantal, creuzet de niobiu, creuzet de zirgiu etc. De asemenea, pot fi personalizate ca inel de impamantare a titanului, inelul de tantal, grosimea inelului C-276 etc.


Mai multe detalii, vă rugăm să trimiteți un email la sunny@cxmet.com .