Molibden
Vorbeste acum
Detalii produs

CXMETeste una dintre cele mai bune China molibden producători şi furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem bara de molibden, molibden placa, sârmă de molibden, bloc de molibden, tub de molibden, foaie de molibden TZM în stoc pentru tine.

placa de molybdneum după laminare și prelucrare cu deviere a ajunge la 60 %, densitatea foaie de molibden, practic se apropie de molibden pe teoria densitate. Prin urmare, molibden placa posedă proprietăţi de înaltă densitate, structura echilibrata intern şi excelent târî mare temperatura de rezistenţă. Placa de molibden este utilizat pe scară largă în reflecţie scut, placa de acoperire aplicat în Safir creştere cuptor, scut de reflecţie, banda de încălzire, conectarea piese aplicate în vid cuptor, titan, pulverizare ţintă aplicate în film de acoperire cu plasmă, şi rezistenţă la temperatură înaltă barci.

Bara de molibden, molibden placa, creuzet de molibden, tub de molibden, molibden barca


Element de elev


Marca comercială

Caietul de sarcini

Standard

molibden palte

Mo1

Mo3G

TZM

Cosi


dia(0.5-35);

dia(20-600); L

Folie: dia;(0.03-0.5);

dia(20-500); L


ASTM B386 ASTM B387

Şi alte standarde conexe


tija de molibden


dia; (1.6-70) * L


fir molibden


dia; (0,1-1.6) * L


Fotografii de molibdenMolibden cerere:

cu un punct de topire ridicat, rezistenţă ridicată, rezistenţă la coroziune şi alte caracteristici, molibden îmbunătăţeşte rezistenţa la tracţiune, duritate, capacitatea şi rezistenţă aliajelor sale şi din oţel inoxidabil, sale în principal utilizate pentru fabricarea de manterials de furner ridicat temperatura, semiconductori, obiective de sputttering şi echipamente de sudură şi aplicate pe scară largă pentru metalurgie, electronica si materiale electrice, industria de aviaţie şi industria aerospaţială şi inductry chimice, etc.


Anchetă