Placă de molibden
Vorbeste acum
Detalii produs

Bare de molibden, placă de molibden, sârmă de molibden, bloc de molibden, tub de molibden

CXMETeste unul dintre cei mai buni producători și furnizori de China de molibden și suntem, de asemenea, o companie profesionistă cu o fabrică productivă și eficientă. Bine ați venit la produsele en-gros de la noi, avem în stoc bare de molibden, placă de molibden, sârmă de molibden, bloc de molibden, tub de molibden, foaie de molibden TZM.

placă de molibden După rularea și prelucrarea cu deflecția care atinge 60%, densitatea foii de molibden, se apropie practic de densitatea teoretică a molibdenului. Prin urmare, placa de molibden are proprietățile de densitate ridicată, structură internă echilibrată și temperatură excelentă a creepstrength-ului.Molybdenumplate este utilizat pe scară largă în scutul de reflexie, placa de acoperire aplicată în cuptorul de creștere a safirului, scutul de reflexie, banda de încălzire, piese de conectare aplicate în vacuumfurna, ținta de sputtering din titan aplicată în pelicula de acoperire cu plasmă și bărci cu rezistență la temperaturi ridicate.

Bare de molibden, placă de molibden, creuzet de molibden, tub de molibden, barcă de molibdenProducteItem


Marcă

Specificație

Standard

paleta de molibden

Mo 1

Mo 3 G

TZM

Cosi


dia (0.5-35);

dia (2-60); L

Folie: dia; (0,03-0. 5);

dia (20-500); L


ASTMB 386 ASTMB 387

Andotherrelatedstandards


tijă de molibden


dia; (. 1 6-70) * L
sârma de molibden


dia; (0,1-1 6.) * L
Placi de molibden Foto:


Aplicație în formă de molibden:

cu un punct de topire ridicat, rezistență mare, rezistență la coroziune și alte caracteristici, molibdenul îmbunătățește rezistența la tracțiune, duritatea, capacitatea de sudare și duritatea aliajelor sale și din oțel inoxidabil, este utilizat în principal la fabricarea de mantale cu temperaturi înalte, semiconductori, ținte de sputttering și echipamente și aplicate pe scară largă la metalurgie, electronică și materiale electrice, industria aeronautică și aerospațială și inductia chimică etc.


Anchetă