Temperatură înaltă molibden produse
Temperatură înaltă molibden produse
Vorbeste acum
Detalii produsCXMET ridicat temperatura molibden produse
Avantaje

Temperatură înaltă molibden produse ca aliaje TZM este utilizat pe scară largă datorită rezistenței ridicate (2000 °), coeficient scăzut de dilatare termică, conductivitate şi coroziune-rezistenta împotriva sticlă topită, topit sare de metal topit.


Clasificarea produsului la temperatură înaltă molibden1) molibden-lantan aliaj

Molibden lantan (MoLa) poate fi folosit ca dispozitiv electric de vid în cuptoare de temperatura inalta, tub element component în ţeavă catodice, dispozitiv de semiconductoare de putere, instrument pentru fabricaţie sticla si fibra de sticla, parte interne la becuri, scut de termic temperatura inalta, recoacere filament şi electrod, container de temperatură înaltă şi componente în magnetron cuptor cu microunde.

2) TZM aliaj

Ele sunt utilizate pe scară largă în industria aerospaţială, aviaţie şi alte industrii.


Acestea ar putea fi folosite ca material de duza, supapa de corp, materiale de conducte de gaz, tuburi poarta material, mor de turnare matrite, extrudare moare şi temperatură înaltă cuptor de încălzire element şi scut termic, etc.

Avem un departament specializat de control al calităţii pentru a desfăşura inspecţia produselor noastre temperatură înaltă molibden, care acoperă întregul proces.

Materiilor prime ar trebui să fie inspectate înainte de a intra la fabrica.

În timpul procesului, calitatea ar trebui să fie inspectate în funcţie de tehnica de proiectare.

Apoi produsul final ar trebui să fie inspectate de standardul de tehnologie, de cerinţele de contract şi desen și de regulă de control de calitate.

Aliaj mentionate TZM este produsul nostru principal, şi dacă sunteţi interesat de acest produs, vă rugăm să vizitaţi nostru de site-ul www.cxmetti.com

Anchetă