Produse cu temperatură ridicată din molibden

Produse cu temperatură ridicată din molibden
Vorbeste acum
Detalii produs

Produse cu temperatură ridicată din molibden

avantaje

Produsele cu temperatură înaltă de molibdenTZMaliajele sunt utilizate pe scară largă datorită rezistenței sale ridicate (2000 °), a coeficientului scăzut de expansiune termică, a conductivității bune și a rezistenței la coroziune ridicată împotriva sticlei topite, a sării topite și a metalului topit.


Clasificarea produsului cu temperatură înaltă cu molibden1) Aliaj de molibden-lantanum

Lanthanum Molybdenum (MoLa) poate fi utilizat ca dispozitiv electric de vid în cuptoare de temperatură înaltă, element component al tubului în conducta cu raze catodice, dispozitiv semiconductor de putere, instrument pentru fabricarea sticlei și a fibrei de sticlă, parte internă în becuri, scut termic la temperatură înaltă, recoacere filament și electrod, container și temperatură înaltă în magnetron cu microunde.

2) aliaj TZM

Sunt utilizate pe scară largă în industria aerospațială, aviație și alte industrii.

Acestea pot fi utilizate ca material de duză, corp de supapă, materiale de conducte de gaze, tuburi în materialul porții, matrițe de turnare sub formă de matrițe, matrițe de extrudare și element de încălzire a cuptorului de temperatură ridicată și scut termic etc.

Avem un departament specializat de control al calității pentru a efectua inspecția produselor noastre de molibden cu temperaturi ridicate, acoperind tot procesul.

Materiile prime trebuie inspectate înainte de a intra în fabrică.

În timpul procesului, calitatea trebuie inspectată conform tehnicii de proiectare.

Apoi, produsul final trebuie să fie inspectat de standardul tehnologiei, de cerințele contractului și de desen, precum și de regula inspecției de calitate.

Hot Tags: produse de înaltă temperatură din molibden, China, producători, furnizori, fabrică, companie, stoc, en-gros, produse
Anchetă

You Might Also Like