Hafniu Bar de vanzare
Hafniu Bar de vanzare
Vorbeste acum
Detalii produs

Hafniueste un element chimiccu simbolulHFnumărul atomic72. o lucios, argintiu, gri, tetravalent metal de tranziție, hafniu chimic seamănă cu zirconiuşi se găseşte în multe minerale de zirconiu.

  Hafniu este utilizat în filamente şi electrozi. Unele materiale semiconductoareprocedee de fabricatie sa oxid uz integrat circuitsat45 nm şi lungimi mai mici de caracteristică. Unele superutilizată pentru aplicaţii speciale conţin hafniu în combinaţie cu niobiu, Titan sau tungsten.

  Captură de neutroni mare hafniu pesecţiune transversală a face it un material bun pentru neutrinabsorbţia în controlul tije în centralele nucleare,Dar în acelaşi timp impune ca aceasta să fie eliminată din neutroni-transparente rezistente la coroziunezaliaj irconiumfolosit în reactoare nucleare.

Chimice pentruBara de hafniu

Compoziţia chimică (PPM)

HF

Al

NB

CR

Cu

Co

Mn

Si

Fe

C

N

O

Top restul

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

HF

Ni

PB

Ti

SN

P

U

ZR

V

Mg

/

/

Top restul

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

  Fotografii pentru bara de hafniu

blob.png

blob.png

blob.pngCXMET este unul dintre cele mai bune bara de hafniu China pentru Vindem producători şi furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem hafniu bar pentru Vindem din stoc pentru tine.
Anchetă