Grad 5 Eli Tijă de titan
Grad 5 Eli Tijă de titan
Vorbeste acum
Detalii produs

Parametrul produsului :

Produs

categorie

aliaj α + βtitaniu Marca TC4 / Ti-6Al-4V
Origine Baoji Conținutul Ti 99.6
Conținutul de impuritate 0.4 Standard Standard american / standard chinez
Marca CXMET Specificații mărime regulată
utilizări Tije medicale din titan textură Ti 6Al-4V ELI


Grad 5 Eli Tijă de titan

  • Specificații: Ф 6,0 mm și 8,0 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm16mm


  • Numele mărcii: TC4 / GR5, TC4ELI / GR5ELI, TA1 / GR1, TA2 / GR2, TA3 / GR3


  • Standard: GB / t13810-2007, ASTM F136, ASTM F67


  • Fluxul procesului: alegeți titanul de burete de grad 0, lingou de titan turnat de 3 ori, forjează bara de bile prin intermediul unor stâlpi de temperatură înaltă, desenând de mai multe ori, laminare la cald la dimensiunea dorită a billetului de bare, adăugarea mașinii, desen, tratare termică, îndreptare, lustruire, detectarea defectelor distructive, finisarea și lustruirea la bara finisată.


  • Proprietăți fizice: rezistența la tracțiune a barei medicale TC4 este de 980-1050mpa, valoarea randamentului este 960-1000mpa, alungirea după fractură este de 25%, contracția secțională este de 45%, țesutul a1-a2 este mai mare


  • Supravegherea calității: ingrediente din turnare din burete de titan și lingou, după formare, detecția compoziției a trei piese și testarea cu ultrasunete nedistructivă, pentru a asigura un bun material de turnare a lingoului, a tăiat riserul și partea de jos a turnării lingoului, prelucrarea produselor finite conform eșantionării lotului pentru testarea fizică, pentru a asigura standardele de performanță a produsului.


  • Instituții terțe de testare: centru de testare a grupului baoti, institutul de nord-vest al centrului de testare fizică și chimică a metalelor neferoase


  • Avantaje: bara din aliaj de titan medical TC4 are o rezistență ridicată, biocompatibilitate bună, gradul ridicat de toleranță a formei și toleranța de poziție este, în general, în (h8, h9). Este utilizat în principal pentru implantul ortopedic uman al articulațiilor, coloanei vertebrale și instrumentelor chirurgicale.

Tija de titan Tii 6Al-4V ELi de grad 23 (3)

ciorapi pentru bare de titan (2)


Gradul 5 Eli Titanium Rod este unul dintre produsele obișnuite în CXMET. În principal, stocurile sunt tijă de titan Gr1, tijă de titan Gr2, tijă de titan Gr5. Tija de titan pot fi personalizate, sunt Gr7, Gr12, Gr23, etc. CXMET are întotdeauna stocul de lingou și ar putea fi rulat conform cerințelor clienților.


Toate tipurile de necesități pe tijă de titan pot fi furnizate într-o perioadă scurtă de timp.
Anchetă