Aliaj de Titan gr 5
Aliaj de Titan gr 5
Vorbeste acum
Detalii produs

Aliaj de Titan este metal care conţin un amestec de Titan şi alte elemente chimice. 6al4v utilizarea aliajelor din titan au foarte mare la tracţiune şi tenacitate (chiar si la temperaturi extreme). Ele au greutate mai mică greutate, au rezistenta la coroziune extraordinară şi capacitatea de a rezista la temperaturi extreme. Cu toate acestea, costul ridicat al materiilor prime și a prelucrării limita utilizarea lor pentru aplicaţii militare , aeronave, nave spaţiale, dispozitive medicale.

Deşi industria Titan pur are acceptabil proprietăţi mecanice şi a fost folosit pentru ortopedice şi implanturi dentare, pentru cele mai multe aplicaţii Titan este aliat cu cantităţi mici de aluminiu şi de vanadiu, numit Ti6Al4v, acest amestec are o solubilitate solide , care variază în mod dramatic cu temperatura. Acest proces de tratament termic se efectuează după ce aliaj a fost lucrat în forma sa finală, dar înainte de a acesta este pus pentru a utiliza, care să permită mult mai uşor de fabricatie a unui produs de inalta rezistenta.

CXMET au aproape 10tons placa de aliaj de Titan şi aliaj de Titan Rod în stoc.

Tehnologie: laminate la cald / rece laminate / forjate---impregnate---macinate

Descriere din titan pur

Titan de gradul 1 este primul din patru clase de Titan pur comercial. Este mai moale si mai ductil dintre aceste calități. Le posedă cel mareest tenacitatea, rezistenta la coroziune excelent şi de mare impact tenacitate.

Titan de gradul 2 este numit "workhorse" industriei Titan pur comercial, datorită variat uzabilitate şi larga răspândire. Ea parts multe din aceleaşi calităţi ca Titan de gradul 1, dar este uşor mai puternic. Ambele sunt la fel rezistente la coroziune.

Acest grad este puţin folosit claselor Titan pur comercial, dar asta nu face nici mai puţin valoroase.

Clasa 3 este mai puternică decât gradele 1 și 2, similare înductilitate şi doar uşor mai puţin modelabil - dar le posedă mecanici mai mare decât predecesorii săi .

Gradul 4 este cunoscut ca cel mai puternic din cele patru note din titan pur comercial. De asemenea, este cunoscut pentru rezistenta la coroziune excelent, bun dovedind si sudabilitate.

Anchetă