Gr 5 aliaj de titan
Gr  5  aliaj de titan
Vorbeste acum
Detalii produs

Gr 5 aliaj de titan

Gr 5 Titanium Aleea este metalul care conține un amestec de titan și alte elemente chimice. Aliajele 6 al 4 v v au rezistență la rezistență și rezistență foarte mare (chiar și la temperaturi extreme). Au o greutate mai mică, au o rezistență extraordinară la coroziune și capacitatea de a rezista la temperaturi extreme. Cu toate acestea, costurile ridicate atât ale materiilor prime, cât și ale procesării limitează utilizarea acestora la aplicații militare, aeronave, nave spațiale, dispozitive medicale.


Deși titanul pur din industrie are proprietăți mecanice acceptabile și a fost utilizat pentru implanturi ortopedice și dentare, pentru majoritatea aplicațiilor, titanul este aliat cu cantități mici de aluminiu și vanadiu, denumit Ti 6 Al 4 v, acest amestec are o solubilitate solidă care variază dramatic cu temperatura. Acest proces de tratare termică se realizează după ce aliajul a fost prelucrat în forma sa finală, dar înainte de a fi folosit, permițând fabricarea mult mai ușoară a unui produs cu rezistență ridicată.

CXMET are aproape 10 tonePlacă din aliaj de titanșiTijă din aliaj de titanin stoc.

Titanium Alloy Ring

Tehnologie: HotRolled / ColdRolled / Forged ---- Recomandat ------ Grinded

Descriere Gr 5 aliaj de titan

Gradul 1 titan este primul dintre cele patru grade din titan pur comercial. Este cel mai moale și mai ductil dintre aceste clase. Are cea mai mare capacitate, rezistență la coroziune excelentă și rezistență la impact ridicat.

Gradul 2 titan este denumit „punct de lucru” al industriei titanului pur comercial, datorită utilizării sale variate și disponibilității largi. Acesta împărtășește multe din aceleași calități ca gradul 1 titan, dar este puțin mai puternic. Ambele sunt la fel de rezistente la coroziune.

Acest grad este cel mai puțin utilizat din clasele de titan pur comercial, dar acest lucru nu îl face mai puțin valoros.

Gradul 3 este mai puternic decât Gradele 1 și 2, o inductilitate similară și doar puțin mai puțin formabil - dar posedă mecanici mai mari decât predecesorii săi.

Gradul 4 este cunoscut drept cel mai puternic dintre cele patru grade de titan pur comercial. Este, de asemenea, cunoscut pentru rezistența excelentă la coroziune, buna formabilitate și sudabilitatea.


Anchetă