Custom Titan Machining Particle pentru industrie
Custom Titan Machining Particle pentru industrie
Vorbeste acum
Detalii produs


Titanium cilindru hidraulic sunt toate personalizate ca desen clienților și ar putea fi procesate ca orice design diferit.


Informatii de baza

Cilindrul hidraulic titanic (denumit și motor hidraulic liniar) este un dispozitiv de acționare mecanică care este utilizat pentru a oferi o forță unidirecțională printr-un accident vascular cerebral unidirecțional. Are numeroase aplicații, în special în domeniul construcțiilor (vehicule de inginerie), mașini de producție și inginerie civilă.

Cilindrii hidraulici de titan își obțin puterea de la lichidul hidraulic sub presiune, care este în mod obișnuit cu ulei. Cilindrul hidraulic constă dintr-un cilindru cilindric, în care un piston conectat la o tijă de piston se deplasează înainte și înapoi. Cilindrul este închis la un capăt de partea inferioară a cilindrului (numit și capacul), iar celălalt capăt de capul cilindrului (numit și glandă), unde tija pistonului iese din cilindru. Pistonul are inele și garnituri de etanșare. Pistolul împarte interiorul cilindrului în două camere, camera inferioară (capătul capului) și camera laterală a tijei pistonului (capătul tijei / capătul capului).


Cilindrul cilindrului este în mare parte realizat dintr-un tub fără sudură. Cilindrul cilindrului este măcinat și / sau cusut intern cu un finisaj tipic de suprafață de 4 până la 16 microinchi.Baza cilindrului sau capacul

Funcția principală a capacului este de a închide camera de presiune la un capăt. Capacul este conectat la corp prin intermediul sudării, filetarelor, șuruburilor sau tijei de legătură. Capacele funcționează, de asemenea, ca componente de montare a cilindrilor [flanșă cap, talpă cap, cap clevis]


Fotografii pentru cilindru hidraulic titanic

titan cilindru hidraulic (2) .jpg

titan cilindru hidraulic (5) .jpg

cilindru hidraulic titan (13) .jpg

titan hidraulic cilindru (1) .jpg

Mai sus sunt câteva dintre fotografiile pentru cilindrul hidraulic de titan CXMET . Mulți dintre ei vor face o parte din tratamentul de suprafață și apoi vor fi folosiți ca o condiție specială.


Bine ați venit cererea dvs. amabil și ordine.Anchetă