China tantal inel de stabilire a preţurilor de împământare
China tantal inel de stabilire a preţurilor de împământare
Vorbeste acum
Detalii produs

Informaţii de bază

Tantal este un element chimic cu simbolul Ta și numărul atomic 73., tantal este un rare, greu, albastru-gri, lucios metal de tranziție, care este extrem de rezistentă la coroziune. Este parte a grupului, refractare, metale, care sunt utilizate pe scară largă în cantitate mică în aliaje. Inerţia chimice de tantal face o substanţă valoroasă pentru aparatura de laborator si inlocuitor de platină. Utilizarea sa principala este astăzi în condensatoare cu tantal pentru echipamentele electronice, cum ar fi telefoane mobile, DVD playere, sisteme de joc video şi computere.

  

Cerere pentru inel de împământare

Dovada de fulgere inel de împământare electrică este prevăzută cu protecţie împotriva lightning break a Regiei conductoarelor izolate, precum şi control electrice şi temporară de împământare protecţie pentru întreținerea și construirea. FDL tip fulger dovada electrice inel de împământare este un produs de doi-în-unu instalat pe linia izolator sarcina partea, care este folosit în special pentru a preveni trăsnet pauza de 10-20kv conducto aeriener şielectrice de control şi dispozitiv de împământare utilizate pentru întreținerea și construirea. Izolare regiei linie deficit congenital de nivelul de rezistenţă de fulgere, dar, de asemenea, enervant mai mult.


Caracteristică pentru tantal inel de împământare

Nume articol

Inel de împământare cu tantal

Standard

ASTM B708

Caietul de sarcini

2'' ANSI 150RF

Cerere

potenţialul de echilibru

Suprafata

Luminoase

Prelucrare

prelucrate

MOQ

1 buc

Tantal aparţin punct de topire ridicat, punct de fierbere ridicat rare culori metalice, din oţel, ductilitate si rezistenta la coroziune.


Fotografii de tantal inel de împământare

tantalum grounding ring  (6).jpg

tantalum grounding ring.jpg

CXMET ar putea procesa inelul de împământare ca material, Titan, tantal, hastelloy C-276, 316 L din oţel.

orice tipuri de împământare inel ar putea fi furnizate ca cerintele.


Bine ati venit pe orice fel de anchetă şi de comenzi.

Anchetă