Tub de zirconiu ASTM B523
Tub de zirconiu ASTM B523
Vorbeste acum
Detalii produs

   Zirconiul este unlucios, gri-alb, moale,Ductilşimaleabilmetal care este solid la temperatura camerei, deşi este greu şifragilla purităţi mai mică.Majoritatea zircon este utilizat direct în aplicaţii de înaltă temperatură. Acest material este refractar, tare şi rezistent la atac chimic. Datorită acestor proprietăţi, zircon constată multe aplicaţii, puţini dintre care sunt foarte mediatizate. 

Cu proprietăţi bune de nucleare şi corrsion rezistenţă, zirconiu tub este foarte important materialul pentru nucleare. Tub de zirconiu folosit în principal pentru echipament chimic. Pentru costuri mai ridicate, tubul de zirconiu folosit nu foarte frecvente. Cele mai multe dintre zirconiu tub prelucrate extrudarea ca metoda, au folosit cupru pentru a face înveliş şi apoi laminate ca dimensiunea.

Zirconiu tub supllied ca fără sudură şi tipul de sudură. Prelucrarea contabilă ca dimensiune.

Mai multe detalii pentru zirconiu tub dupa cum urmeaza

Tub de zirconiu /ţeavă de zirconiu
Standarde: ASTM B523, Zr702, Zr705, R60702, R60704, R60705, R60706, JIS, DIN
Pentru fără sudură, dimensiuni disponibile:
OD 4-115mm * perete gros 0.2 ~ 8 mm * lungi 15000 mm max
Pentru sudate, dimensiuni disponibile:
OD 80 ~ 650mm * peretele gros 1 ~ 10mm * lungime 15000 max

Fotografii pentru zirconiu tub / conducta de zirconiu

blob.png

blob.png

Zirconiu fără sudură tube / ţeavăZirconiu sudare tub / tevi


CXMET este unul dintre cele mai bune China astm b523 zirconiu tub producatori si furnizori, şi, de asemenea, suntem o companie profesionala cu fabrica de productiv şi eficient. Bine ati venit la en-gros produse la noi, avem astm b523 zirconiu tub în stoc pentru tine.
Anchetă